Amikor meg kell szólalni

Prezentációs tréningek

Megtanítunk úgy előadni, hogy a gondolataid nem csak meghallgatják, de emlékezni is fognak rájuk. A lámpalázat, a jegyzeteket és a töltelékszavakat is el fogod hagyni.

Részletek

Érveléstechnika

‘Jobban is átgondolhattam volna az érveimet.’ ‘Érzem, hogy hülyeséget beszélsz, de nem tudom miért.’ Ha gondoltad már ezt, az ilyen képzéseink neked valók. És még gumicukor is van!

Részletek

Ha közösségben vagy

Vezetői fejlesztés

Senki sem születik vezetőnek, ebbe bele kell tanulni. Ha új számodra a helyzet, vagy frissíteni szeretnéd a közösségi irányítással kapcsolatos készségeid, ez neked való.

Részletek

Csoportok létrehozása

Akár cégen belül, akár egy nonprofit közösséget indítasz el, a kezdeti nehézségek jelentkezni fognak. Feladatkiosztás, folyamatok tisztázása, rendszerezés – erre van szükséged.

Részletek

Amikor nem akarsz lemaradni

Időgazdálkodás

Hirtelen szakadt a nyakadba a projektözön? Hogyan lehet a legjobban priorizálni? Mit tudnál ledelegálni? Segítünk ezeket megválaszolni. Nem gyorsabban kell dolgoznod, hanem átgondoltabban.

Részletek

Hatékonyságnövelés

Egyszerűbb folyamatok, automatikus visszajelzések – minden, amitől nem csak gyorsabban, de hatékonyabban is dolgozol. Használjunk egy kicsivel több technológiát!

Részletek
Nem engedheted meg, hogy lemaradj.

A legfrissebb tippek, trükkök, technikák saját magad és a csoportod fejlesztéséhez - ezt adja a Kollektíva.