A gamification, azaz a játékosítás napjaink egyik leggyorsabban terjedő hívószava. Használható az informatikában a felhasználók bevonzására és megtartására, oktatásban a tanulók figyelmének fenntartására és a részvétel fokozására, marketingben, teljesítményértékelésben, PR kampányokban – a sor végtelenül hosszú.

Trénerek, oktatók, coach-ok, tanárok: ezt nektek szervezzük

Próbáltad már a Duolingo alkalmazást? Fent vagy LinkedIn-en? Talán használod a Zombies, Run! vagy Runtastic programokat? Esetleg ismered a Coca Cola őrült PR kampányát, a CHOKCHOK-ot?

Ha legalább 1 kérdésre igennel feleltél, akkor már ismersz legalább egy remekül kidolgozott gamification folyamatot. Széleskörű definíciója szerint a Játékosítás játékelemek használata nem-játék környezetben azért, hogy a felhasználóink viselkedését pozitív irányba befolyásoljuk.

Egy tréningen vagy egyéb oktatási foglalkozáson is hasonló céljaink vannak, ezért használható különösen jól a játékosítás az oktatás területén.

Velünk megtanulsz tervezni.

Habár angol nyelven egész nagy irodalma van, a játékosításról hazánkban kevesen írnak mélyrehatóan (a mi blogunkon találsz remek cikkeket 🙂 ). A mi tréningjeinken a szükséges alapok elsajátítása után (motivációs elméletek, alapfogalmak, gyakorlati jó és rossz példák) az egyik legrészletesebb tervezési és elemzési rendszert, az Octalysis-t fogod megismerni.

Részletezzük az embereket mozgató mély motivációkat, nézünk példákat az egyes motivációkra épülő játékmechanizmusokból, és mutatunk egy bármikor használható módszertant, amivel játékosíthatod a saját folyamataidat.

Miről lesz szó?

  • A motiváció fajtái
  • Játékos típusok
  • Jutalmazási rendszerek
  • Octalysis framework: Játékmechanizmusok és pszichológiai motivációk kiváló rendszere
  • Octalysis stratégiai tervezés: oktatási folyamatok játékosítása

Tudnivalók

Időpont: 2017.06.17. szombat 13:00 – 19:00

Helyszín: Központi Kollégium, Veszprém, Egyetem utca 12.

Térítési díj: 15.000 Ft

EARLY BIRD – 10.500 Ft 2017.06.09-ig

JELENTKEZEK
Nem engedheted meg, hogy lemaradj.

A legfrissebb tippek, trükkök, technikák saját magad és a csoportod fejlesztéséhez - ezt adja a Kollektíva.