Csoportdinamikai beszélgetés a hétköznapokban:

 

Gyula: (főnök)

Srácok, holnap délutánra kéne egy prezentáció a következőkből….

Srácok: (beosztottak)

Persze, meglesz!

Mi a hiba?

Erre is választ találhatsz a következő tréningünkön!

csoptréning

 

A csoportmunka halála, ha az emberek nem megfelelő munkát végeznek a csoporton belül. Lehet, hogy valaki pontos, precíz és mint egy dolgos méhecske időre elkészít mindent, de nem szeret és nem is tud nagy horderejű döntéseket meghozni. Ezek alapján ő nem megfelelő egy csoport vezetőjének!

Az Interaktív Csoportdinamikai Workshop-on a következő témákról fogunk beszélni:

 

* Belbin frissítő: Ha még nem tudod a Belbin szerepedet akkor kiderítjük, ha már tudod, adok hozzá kicsivel mélyebb tudást!
* Belbin csoportok: Átvesszük, hogy milyen csoporszerepek jönnek ki jól egymással és melyek azok az esetek amiket kerülni kell!
* Gyakorlat: Csoportokra oszlunk a Belbin csoportszerepeink alapján és kreatív problémamegoldást igénylő feladatot végzünk el!
* Kiértékelés: Nem hagyjuk annyiban, lezáratlanul a feladatot, átbeszéljük a meglátásokat és a tapasztalatokat, valamint azt, hogy hogyan tudjuk átemelni a mindennapi munkába!

Ki tartja?

Csoportdinamikai tréning

 

A képzést Danyi István csoportdinamikai és vezetésfejlesztési tréner tartja. A Stipi becenéven ismert tréner a veszprémi Toasmasters klub elnökségi tagja és a székesfehérvári Emerson Process Managenent cég értékesítési mérnöke. A Kollektíva trénereként több hallgatói vezetőknek szóló konferencián és tréningen adta már át tudását a fiatalabb nemzedéknek. (FEKOSZ Vezetőképző, Kanyssa Alapítvány, Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Tagozat).

 

 

 

Tudnivalók

  • Időpont: 2017.05.06. szombat, 09:00-13:00 között
  • Helyszín: Veszprém, Központi Kollégium földszinti tanuló (térkép)
  • Létszám: 5-30 fő
  • A tréning díja 14.990 Ft (bruttó)
  • Ezt hozd magaddal: a kedvenc tolladat és a legjobb kedvedet!

Ha bármi kérdésed támadt, írj nekünk, és eloszlatjuk a kétségeidet: Danyi István – stipi@kollektiva.eu.

[btn text=”JELENTKEZEK” tcolor=#FFF bcolor=#FF0000 thovercolor=#FFF link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6VKF2F5QKUqJbKhTz1_gazBeg6ALGrK6-GF76BPiCtA_LXA/viewform” target=”_blank”]