15 gamification recept

Keltsd fel és kösd le az emberek figyelmét bármely iparágban

"Nemrég hallottam

a gamificationről. Érdekesnek tűnik, de nem tudom, hogyan használhatnám.” Ismerős gondolat?

Ezután egyből

beindul az agyalás: „nálam nem is lehet alkalmazni, vagy csak én vagyok ilyen tanácstalan?”

Mennyivel egyszerűbb

lenne az élet, ha mindenhez találnánk azonnal felhasználható sablonokat és leírásokat?

„Komoly cégnek nem kell gagyi játék”

Ez a mondat talán már átfutott a gondolataid közt. Ennél jobban nem is érthetnénk egyet, mert a gamification nem arra való, hogy játékokat eszkábáljunk össze.

Te arra akarod használni a gamificationt, amire való: üzleti eredményeket hatékonyabban elérni. Szemmel látható konverziónövekedés, záporozó vásárlói visszajelzések, amik ráadásul 100%-osak – ez a cél. Az pedig csak hab a tortán, ha mindezt érdekes köntösbe csomagolod – ezért duplán jó, hogy játékokból veszünk át bizonyos elemeket.

A konkurenciád legszívesebben megtiltaná, hogy megismerd ezeket a recepteket

Többszáz vállalkozónak segítettünk már abban, hogy gamificationnel embertömegeket érjenek el. Látjuk a leggyakoribb kérdéseket és nehézségeket, ezért – Magyarországon először – összeraktunk egy olyan anyagot, ami végigvezet 15 recepten.

Ezek a receptek, gyűjtőnéven a Taktikai Tervező füzetek bármely szektorban felhasználható ötleteket adnak a kezedbe:

  • hogyan használhatsz szókeresőt márkaépítésre vagy értékesítésre
  • miként aktivizálhatod a Facebook csoportodat kvízekkel és csoportos küldetésekkel
  • hogyan mutathatod meg nyomulás nélkül az összes online felületedet egy kincskereső segítségével
  • és még 12 kidolgozott recept ezen felül a két füzetben együtt

Ezt tudják a Taktikai Tervezők. És ezt fogod tudni te is.

Kinek segítenek leginkább ezek a receptek?

Kis- és középvállalkozásoknak

hiszen szinte fillérekből megvalósítható mindegyik, így akár zéró befektetéssel is játékosíthatsz.

Marketing, HR vagy oktatás folyamatokat építőknek

mert mindegyikben fel kell kelteni és fenn kell tartani sok-sok ember érdeklődését és figyelmét.

Közösségépítőknek

hiszen egy csoportot mindenki létre tud hozni, de élettel és aktivitással megtölteni… ahhoz nem árt egy kis játékosság.

Hejhó, Ádám vagyok a Kollektívától,

és én állítottam össze a Tervezőket a hozzád hasonló vállalkozók igényei alapján.

Mélyen hiszem azt, hogy játékokkal és tudománnyal a világ hatékonyabbá ÉS érdekesebbé tehető. Mivel itt vagy, azt hiszem, hogy ebben hasonlítunk.

A gamification szerintem egy olyan módszerhalmaz, amellyel rengeteg problémát meg lehet oldani. Annyira hiszek az egyszerű problémamegoldás erejében, hogy 2015-ben tartottam erről egy TEDx előadást a TEDxYouth@Budapest konferencián.

2016 óta segítek magyar vállalkozásoknak újratervezni a termékeiket és szolgáltatásaikat úgy, hogy az emberek akarják, tudják és imádják azokat használni. Így a kampányok jobban konvertálnak, több visszajelzés érkezik a vásárlóktól és gyakrabban használják a játékosított alkalmazásokat a felhasználók.

2018-ban kiadtuk az első és máig egyetlen gyakorlati szakkönyvet a témában magyar nyelven. Mára már többszáz szétjegyzetelt példányt forgatnak napi rendszerességgel az ügyfeleink – a tervezésben ennek a könyvnek nincs párja.

A veszprémi Pannon Egyetemen oktatom is a gamification egy féléves kurzus formájában. Emellett évente megszervezzük a Gamification Magyarország Konferenciát a legfrissebb trendek és kapcsolódó módszerek bemutatására. Azt vallom, hogy a megértés legmagasabb foka a tanítás és azt sejtem, hogy magadban bólogatsz erre.

Ezután nem csak csendes megfigyelőként fogsz bólogatni a témában

Nem az a legjobb a Taktikai Tervezőkben, hogy kipróbált recepteket adnak a kezedbe. Nem is az, hogy firkálható, jegyzetelhető, és áram nélkül is bármikor működnek. De még csak nem is az, hogy ha a kreativitásod akarod előbb kiélni, akkor a Taktikai 1-gyel fogsz kezdeni, ha instant felhasználás kell, akkor pedig a Taktikai 2-vel.

A legjobb az a Taktikai csomagban, hogy amit korábban tudtál vagy sejtettél a gamificationről, azt mostantól a kisujjadból fogod tudni kirázni a receptek miatt. Záporoznak majd az érdeklődők, a 100%-os vevői elégedettség sem távoli célként fog lebegni.

Te pedig eközben mosolyogva tervezed az újabb folyamataidat, és magadra kell parancsolnod, hogy egyszerre csak egy ötleten dolgozz.

Használd fel a játékok erejét a munkádban! 15 könnyen átültethető útmutatót kapsz 2 tervező füzetben.

(A kiszállítás természetesen ingyenes.)

A két Taktikai Tervező füzet egyben 2 490 Ft. Nem állítom, hogy ez egy kihagyhatatlan deal, de ha egy szakértőre bízod egy folyamatod kidolgozását, akkor ő simán mögé rak egy nullát és meg fel is szorozza az eredményt. Ráadásul ő ezt alkalmanként megteszi, a füzeteket pedig elég egyszer megvenned.

PIROSHETES garanciád van

Lehetőséged van azt mondani, hogy ez egy melléfogás volt, és szeretnéd visszakérni a csomag árát, mert nem tetszik. Egyetlen e-mailedbe kerül, és máris intézzük. A véleményed mindent üt, mint a piros hetes.

200

A Taktikai Tervezőkből összesen 200 darab készült. Mivel a könyvünk mellé is lehet rendelni, így megjósolhatatlan, hogy pontosan mikor fog elfogyni.

Nem azt mondom, hogy most azonnal meg kell rendelned a Taktikai csomagot, de elég sanszos, hogy valakinek az ujja éppen a Megrendelem gomb felett remeg, és a te példányaidat fogja megszerezni.

1 Ft
E-book
1 Ft
Nyomtatott Tervezők
1 Ft
Nyomtatott Tervezők + E-book