Gamification tanácsadás

Azonnal megvalósítható
segítségre van szükséged?

Taktika vagy stratégia kell?

Két esetben tudunk segíteni:

1. Taktikai tervezés: ha van egy folyamatod (de legalább ötleted), ami egy gyors kampányt vagy rövidebb időtartamú eseményt érint. Erre példa egy konferencia vagy meetup, esetleg egy sales vagy marketing kampány.

2. Stratégiai tervezés: ha van egy olyan termék vagy szolgáltatás, amely hosszabb ideig fut és célszerű veled maradnunk az élesítés után is. Tipikus példa egy mobilalkalmazás létrehozása, vagy egy kávézó közösségépítése.

Ha hiányzik az első lépés

Az első lépésekhez egy rapid tanácsadást ajánlunk. Előzetes felkészülés után 2 órán keresztül csak azon ötletelünk, hogyan lehet a választott termékedet vagy szolgáltatásodat játékelemekkel kiváló ügyfélélménnyé változtatni.

Ha hiányzik a következő lépés

A többlépéses tanácsadás keretein belül egy összetett folyamatot segítünk újragondolni. Ilyen lehet egy többszáz fős rendezvény marketingje, vagy egy értékesítési tölcsér újragondolása.

Ha az utat szeretnéd rendbe tenni

Az úttervezés tanácsadással hónapokra melléd szegődünk. Általában a termék- vagy szolgáltatástervezéstől a stabil működésig vagy értékesítésig tart ez az együttműködés. Az időtartam és a projekt összetettsége miatt ezt projektenként árazzuk.

Melyik tanácsadás mit takar?

RAPID
tanácsadás

Időtartam: 2 – 2,5 óra

Előzetes írásbeli felmérést és kiértékelést végzünk, így kideríthető, hogy a terméked vagy szolgáltatásod pontosan hol szorul segítségre. Ötleteket is adunk a javításra.

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TÖBBLÉPÉSES
tanácsadás

Időtartam: 2-3 alkalom, alkalmanként 3 óra

Az előzetes felmérés és értékelés után a saját gamification módszertanunk szerint segítünk kialakítani a terméked vagy szolgáltatásod játékosított verzióját. A fejlesztés során is segítünk.

ÚTTERVEZÉS
tanácsadás

Időtartam: projektfüggő

Ha azt szeretnéd, hogy a tervezés első pillanatától végigkísérjük a folyamatot, aktívan részt vegyünk a fejlesztésben és a piacra dobás után is ellássunk tanácsokkal és ötletekkel, akkor erre van szükséged.

A megoldás – a tanácsadás részletei

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.