Gamification háttérképek

490 Ft

Két darab 1920*1080 felbontású Gamification háttérkép a poszterünk alapján.

Egyiken az Octalysis keretrendszer 8 mély motivációja, és a hozzájuk tartozó mechanikák nevei.

Másikon a 6 HEXAD játékos típus leírása, és a hozzájuk tartozó kérdések listája.

Category:

Leírás

A HEXAD játékos típusok segítenek kategorizálni a folyamatodban résztvevő embereket, így egyszerűbben meg tudod tervezni, hogy kit mivel motiválj. Vannak önzetlen emberek, akiket egy magasztos cél vezérel, van aki szabadelvű és az önálló kreatív munka jelenti számára a menyországot, egyesek elemző típusok, és a legeldugottabb hibát is kiszúrják, mások pedig teljesítők, és mindent megtesznek, hogy a csúcsra törjenek.

Gamification poszter

Ez a háttérkép egy pillantás alatt megmondja, hogy melyik típusú embert mi motivál, és hogy milyen kérdések járnak a fejükben.

Ha már ismered a célközönséged, azt is ki kell találnod, hogy milyen játékosítási mechanikákkal próbálod őket rávenni 1-1 cselekvés elvégzésére. Összeállítottunk egy játékosítási mechanika listát leírással, példákkal, amit mi minden egyes projekt játékosításunknál használunk, és amit akár te is igénybe vehetsz. Rengetegszer van viszont, hogy hiába ismerjük a játékosítási mechanikákat, egyszerűen nem tudjuk melyikkel kezdjünk neki. Ekkor elég csak ránézni erre a képre, és gyorsan végig pörgetni a neveket.

Gamification poszter

Az is kitűnően látszik, hogy melyik mechanika melyik mély motivációt hajtja meg, így egy kis gyakorlás után az egyes HEXAD játékos típusoknak a nekik megfelelő mechanikákat tudod kiadni.

You may also like…