Octalysis játékosítási mechanikák

1 990 Ft

1 éves hozzáférés az egyik legnagyobb gamification guru, Yu-Kai Chou által készített Octalysis keretrendszer mechanikáihoz.

Ennek használatával gyerekjáték lesz a játékosaítás!

Leírás

Az interneten szanaszét heverő információkat összegyűjtöttük, rendszereztük, kereshetővé és csoportosíthatóvá tettük a számodra, így neked nem kell mással törődnöd, csak a játékosítással.

Az embereket hajtó 8 Mély Motiváció összesen közel 100 olyan mechanikát és triggert tartalmaz, melyeket okosan felhasználva elérheted, hogy a játékosok végrehajtsák az általad kitűzött célokat.

Itt megleshetsz két mechanikát 1-1 példával a sok közül.

1 éves hozzáférésed alatt bőven lesz időd játékosítani nem csak saját, de ismerőseid rendszerét is ennek a gyűjteménynek a segítségével.

Miután e-mailben kiküldtük neked a belépési adataidat, a https://cucc.kollektiva.eu/jatekositasi-mechanikak címen találod meg a mechanikák gyűjteményét.

Itt rászűrhetsz fekete és fehér kalapos mechanikákra, jobb és bal agyféltekés cuccokra, ráadásul a legtöbbhöz példát is írtunk a leírás mellé, illetve hivatkozunk benne Ádám saját keretrendszerére is.

Mi folyamatosan használjuk ezt a mechanikás eszközt projekt játékosításaink közben, emiatt gondoljuk azt, hogy számodra is hasznos lesz.