Kémek Karneválja

990 Ft

A Velencei Karnevál álarcai mögé bújnak a világ vezetői, hogy kényes témákról tárgyaljanak. Egy kém azonban megpróbál közéjük férkőzni, kijátszva az évek óta működő beléptető rendszert. Megtaláljátok a kémet, vagy sikerül megfejtenie a kulcsszavatokat?

Csoportos online Hexad teszt (200 fő)

1 490 Ft

Tudd meg, hogy a 6 fő HEXAD játékos típus közül melyik a legjellemzőbb csoportod tagjaira!

A tesztet 1 teljes évig akár 200 fővel is ki tudod töltetni. Nem kell nyomtatnod, nem kell javítanod! Az eredményt azonnal látja minden kitöltő, ráadásul te is kapsz róla egy összegzést, így egy pillantással megtudhatod, hogy a csoportod inkább teljesítőket, vagy filantrópokat tartalmaz.

Csoportos online Hexad teszt (50 fő)

490 Ft

Tudd meg, hogy a 6 fő HEXAD játékos típus közül melyik a legjellemzőbb csoportod tagjaira!

A tesztet 1 teljes évig akár 50 fővel is ki tudod töltetni. Nem kell nyomtatnod, nem kell javítanod! Az eredményt azonnal látja minden kitöltő, ráadásul te is kapsz róla egy összegzést, így egy pillantással megtudhatod, hogy a csoportod inkább teljesítőket, vagy filantrópokat tartalmaz.

Építősember

990 Ft

Az Építősember egy kommunikációs játék, amiben néhány szóból álló ősember szókincs segítségével kell elmagyarázni a csapattagok számára, hogy milyen építményt kell felépíteni a rendelkezésre álló elemekből.

Nyomtatás után azonnal játszható.

Bombasztikus kommunikáció

990 Ft

Kétszemélyes kommunikáció fejlesztő játék, ahol a játékosoknak egy bombát kell hatástalanítaniuk. Kiváló eleme ez egy csapatépítő feladatsornak.

Töltsd le, nyomtasd ki, és már mehet is a játék!

TRELLO – Egyszerűsítsd az életed

990 Ft
Milliónyi módszertan, megoldási javaslat, telefonos és számítógépes alkalmazás létezik a teendők rendszerezésére. A Trello egy ezek közül, mi ezt használjuk. Magánprojektekre és csoportos projektekre is kiváló,
egyszerűen vizuálisan jeleníti meg a feladatokat.
Ezt az ebookot azért írtuk meg, hogy segítsünk neked átláthatóbb és rendszerezettebb életet élni.

Így készül egy TEDx beszéd

490 Ft

Érdekel, hogy milyen szempontok mentén alakulnak ki a TEDx konferenciák beszédei?

A veszprémi TEDxBenedekHegy szervezőiként a chicago-i TEDxNaperville csapatával karöltve megalkottunk egy ingyenes hétoldalas ebook-ot, ami a legfőbb irányelveket összesíti.