Digitális játékosítás csomag

5 950 Ft

6 eszköz, hogy belevághass a játékosításba!

Játékosítási mechanika gyűjtemény, HEXAD elemzés, jelvény tervező, kérdőív játékosítás, háttérképek, 2.5 órás GAMAKO 2018 videó

Gamification póló

Ez a gamification póló kötelező darab mindenkinek, aki szerint a játékosításban rejlik a jövő!

Kérdőív játékosítás

990 Ft

A kérdőív játékosítás neked szól, ha kevesen töltik ki a kérdőíved, sokan félbehagyják, és nem jutnak el a végéig, vagy véletlenszerű, nem releváns válaszokat kapsz.

Gamification bögre

2 000 Ft3 000 Ft

Ha nyakig benne vagy a játékosításban, és minden percedet a Gamification tölti ki, akkor ennél vagányabb bögrét keresve sem találhatsz!

Jelvény tervező

1 990 Ft

A letölthető jelvény tervező segítségével biztos lehetsz benne, hogy a jelvényed átgondolt, motiváló és jelentőségteljes lesz, amit aztán majd a célközönségből sokan meg akarnak szerezni.

Csoportos online Hexad teszt (200 fő)

1 490 Ft

Tudd meg, hogy a 6 fő HEXAD játékos típus közül melyik a legjellemzőbb csoportod tagjaira!

A tesztet 1 teljes évig akár 200 fővel is ki tudod töltetni. Nem kell nyomtatnod, nem kell javítanod! Az eredményt azonnal látja minden kitöltő, ráadásul te is kapsz róla egy összegzést, így egy pillantással megtudhatod, hogy a csoportod inkább teljesítőket, vagy filantrópokat tartalmaz.

Csoportos online Hexad teszt (50 fő)

490 Ft

Tudd meg, hogy a 6 fő HEXAD játékos típus közül melyik a legjellemzőbb csoportod tagjaira!

A tesztet 1 teljes évig akár 50 fővel is ki tudod töltetni. Nem kell nyomtatnod, nem kell javítanod! Az eredményt azonnal látja minden kitöltő, ráadásul te is kapsz róla egy összegzést, így egy pillantással megtudhatod, hogy a csoportod inkább teljesítőket, vagy filantrópokat tartalmaz.

TRELLO – Egyszerűsítsd az életed

990 Ft
Milliónyi módszertan, megoldási javaslat, telefonos és számítógépes alkalmazás létezik a teendők rendszerezésére. A Trello egy ezek közül, mi ezt használjuk. Magánprojektekre és csoportos projektekre is kiváló,
egyszerűen vizuálisan jeleníti meg a feladatokat.
Ezt az ebookot azért írtuk meg, hogy segítsünk neked átláthatóbb és rendszerezettebb életet élni.

Így készül egy TEDx beszéd

490 Ft

Érdekel, hogy milyen szempontok mentén alakulnak ki a TEDx konferenciák beszédei?

A veszprémi TEDxBenedekHegy szervezőiként a chicago-i TEDxNaperville csapatával karöltve megalkottunk egy hétoldalas ebook-ot, ami a legfőbb irányelveket összesíti.

Kémek Karneválja

990 Ft

A Velencei Karnevál álarcai mögé bújnak a világ vezetői, hogy kényes témákról tárgyaljanak. Egy kém azonban megpróbál közéjük férkőzni, kijátszva az évek óta működő beléptető rendszert. Megtaláljátok a kémet, vagy sikerül megfejtenie a kulcsszavatokat?

Bombasztikus kommunikáció

990 Ft

Kétszemélyes kommunikáció fejlesztő játék, ahol a játékosoknak egy bombát kell hatástalanítaniuk. Kiváló eleme ez egy csapatépítő feladatsornak.

Töltsd le, nyomtasd ki, és már mehet is a játék!

Építősember

990 Ft

Az Építősember egy kommunikációs játék, amiben néhány szóból álló ősember szókincs segítségével kell elmagyarázni a csapattagok számára, hogy milyen építményt kell felépíteni a rendelkezésre álló elemekből.

Nyomtatás után azonnal játszható.